Post by reobanworlsepo on Feb 18, 2022 19:14:19 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodun çoxu ▞▞▞
▞▞▞ City Pilot Flight: Plane Games 2022 version ▞▞▞
Solitaire oynayan bir toyuq haqqında xəyal etdiyiniz kimi çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooox oyun oynayın.
Mən bu faydasız oyunu necə yükləmişəm. Mümkünsə, bu oyuna sıfır ulduz verərdim. Nəzarət şıltaqdır, qrafik 0%. Bu oyun reklamındakı şəkillər saxtadır, əsl fırıldaqdır. Buradakı beş ulduzlu rəylərin əksəriyyəti 100% saxtadır. Məlumatlarımı boşa xərclədim, amma onu silirəm, bu oyun zibil qutusudur və telefonda yer tutmağa dəyməz.
Düşünürəm ki, bu oyun gözəldir, əyləncəli bir oyundur Yay Ona görə də gözəl oyun olduğuna görə ona 5 ulduz verərdim. Təşəkkür edirəm, oyun həqiqətən əyləncəlidir, cansıxıcı ola bilər, amma yenə də həqiqətən əyləncəlidir
Darıxdırıcı və darıxdırıcı imkan verir ki, onu silim 😒
Pis deyil, amma səviyyənizi artırmalısınız
Əvvəlcə endirdiyim zaman bunun boş oyun olduğunu düşündüm ......... amma oynayanda çox yaxşı oyun oldu ....... əla oynadım
Hələ ki yüklənmədədi. İnşAllah yaxsi oyun olar. Ama pis oyundusa indidən bu oyunu yaradan var-yoxunu...
Şəhər təyyarəsi pilotu uçuş oyunu gözəl oyundur. Bu, macəra və çətinliklərlə doludur.
Mən çox yaxşıyam, amma bütün səviyyələri tamamlaya bilmirəm.
City Pilot Flight: Plane Games Simulácie wrh
normal oyundur😃😃😄😄😁😁😆😆😂😂🥰😏
Oyun gözəldir .yaxşı qrafika lakin bu oyunun idarə olunması ilə bağlı problem pisdir əyilmə nəzarəti olsa gözəl olardı, ümid edirəm tezliklə bu problemi həll edəcəksiniz.
RƏVAN
Play Store ilə yaxşı təcrübə oldu
Bu uçan oyun zəhmli və maraqlıdır, siz təyyarəni uçura bilərsiniz və tgisdən həzz ala bilərsiniz. Mən bu xoşbəxt uçmağı xoşlayıram. 5 ulduz dərəcəsi
Oyunun geri düyməsi işləmir
Bu heyrətamiz xüsusiyyətlərə və parlaq məzmuna malik əla oyundur
Oyuna nəzarət yoxdur, bu, oyun deyil, Tərtibatçının fikrindən daşınır Uzun hündürlükdə uçduqdan sonra təyinat yeri tapılmadı, gəldikdən sonra heç bir yer tapılmadı, heç bir təyinat yeri tapılmadı, son və ya növbəti addım haradadır
Oyun qaydasındadır, lakin bu oyunda uzun müddət oynamağa icazə yoxdur, birdən tamamlandı və bir çoxu oyun vaxtı üçün narahatlığı reklam edir
Gözəl oyun bunu oynadıqdan sonra düşdüm.xoşbəxt oldum
🤦🤦 Bu oyunu, zəif qrafika, hətta axmaq missiyaları yükləmək üçün məlumatımı israf etdiyimə görə təəssüflənirəm, ona sıfır ulduz vermək üçün bir yol olmasını arzulayıram. belə bezdirici
Məncə oyun əyləncəlidir
Bu o qədər gözəl oyundur ki, o qədər gözəl oyundur ki, bu oyunu belə düşündüm ki, bu, bir Təyyarə oyunudur, dünya üçün təşəkkür edirəm
City Pilot Flight: Plane Games Simulation wyq
Yaxşı amma gb lazımdır
Pis oyun deyil, heç olmasa yüksək keyfiyyətə sahibdir.
Bu oyundan nifrət edirəm, kaş yükləməsəydim 😒 😫 😑 😩 😪 😕 😒 saxta darıxdırıcı. Oyunun çətin, uzun səfərlər, fiziki görünüş yorucu və daha 1 olmasını istərdim 🌟
Guns of Glory: The Iron Mask استراتژی hue
Pisdi. Heç 1 ulduza da dəymir
Sizə 15-ci səviyyəni keçməyə icazə verməyəcək... ora çatmaq üçün məni bəlkə də 10 dəqiqə çəkdikdən sonra səviyyəni 10 dəfə oynadım. Bitdi. silindi.
Şəhər təyyarəsinin pilot uçuşu çox maraqlı və gözəl bir tətbiqdir.
Təyyarə uçuşu çox maraqlı və çox gözəl oyundur. Hər kəsi oynamaq çox asandır. Yaxşı qrafika və görkəmli oyun nəzarəti. Mən bu oyunu oynamağı çox sevirəm. Yaxşı iş.
Yaxidimi indi baxariq
Bu proqram heyrətamizdir
Həqiqətən, mənə verdiyiniz şey budur, əminəm ki, bir körpə daha yaxşı edə bilərdi, mən bunu 20 dəqiqə döydüm, istərdim ki, daha çox səviyyəli olsalar, yaradıcı rejimə meydan oxusalar və daha yaxşı qrafikalar yaratsalar.
เกมเครื่องบินในเมือง จำลองสถานการณ์ ymqr
Yükləyərkən çox yavaş olur
Hava təyyarəsinin uçuş planı heyrətamiz bir oyundur.... Bu oyun əla qrafika və heyrətamiz xüsusiyyətlərə malikdir.
Yaxşıdı amma 5 ulduz verəcəyəm deməzdim, hər səviyyədə eyni şeyi edirsən!😑
sadələşdirilmiş pis nəzarətlər
Bu, indiyə qədər gördüyüm ən pis oyundur, Everytime Ads ahah
Daha çox səviyyələrimizi qoyduğunuz zaman reytinqimi məmnuniyyətlə artıracağam. İndiyə qədər çox yaxşı oyun.
Qrafika aşağı və oyun pis deyil
Belədə
bd x sm uh ajxhQxmn hs rrnv7vtxkr ckdbgh yu so do on on an on an on an in an on do TX at rs St ra at sa so 4 ra St ra St ra$sa so rs St ra St. Fullekdkmx. dj fb hhn Dr d d
Gghu
Dostum, bu beş ulduzlu rəylərə qulaq asma, ilk qarşına çıxan hədiyyədir və daha çox pul qazanmaq üçün əlavəyə baxa bilərsən və bağlamaq üçün X düyməsi var, amma mən kliklədiyim zaman bütün oyun donur və səni çıxarır, bu, qanunidir oğurlanmış şəkillər oyun deyil və onu yükləməyin bu tələdir və mesajımı görsəniz bu oyunla məşğul olmaq üçün polislərə zəng edin XƏBƏRDARLIQ YÜKLƏMƏYİN
Əla
Городской полет Самолет игры Симуляторы smx
😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻🤘🏻🤘🏻
Öyrənmək üçün bir az vaxt lazım olacaq, idarəetmələr o qədər də real deyil, mən düşündüm ki, idarəetmə çox yavaşdır.
Pis deyil