Post by reobanworlsepo on Feb 18, 2022 19:11:16 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Игра на пъзели ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Игра на пъзели IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни кристали ▞▞▞
▞▞▞ Игра на пъзели 2022 version ▞▞▞
💯
Puzzlespiel Strategie rir
かせへろおるるりな
Това е много добра игра, но има много реклами
От 15 игри първите 5 ви убиват почти мигновено и имате късмет, че 1k сега вече не си струва да играете
нулева оценка поради липса на опция за отмяна.
Харесвам играта Супер игра
Скучно е . Не мога да получа никакви точки..
Хубава игра, но твърде много реклами
Доста предизвикателно, но лесно, след като свикнете да играете.
Това е пристрастяващо и лесно tomp,at. Обичам да правя това, за да се отпусна и същевременно поддържам мозъка си свеж
Забавна, без стрес игра, но след като постигнете нисък резултат от 2000, играта прибягва до нисък резултат след това, в началото.
Получавах 1 допълнителен шанс, който сега го няма
Скъпи мои приятели, имам една молба към вас не инсталирайте този щастлив ден е много скучен, не си губете времето и данните, за да инсталирате това приложение, потърсете други игри и инсталирайте инсталирайте блоковия пъзел Бижутери, блокирайте Hexa допълнително, не си губете време да инсталирам това е много много много много скучно Имах го глупаво приложение. Скъпи мои приятели, моля, не инсталирайте това приложение, това ще ви губи времето, това е моята молба, най-лошото е
MultiCraft — Build and Mine! Abenteuer nzt
புதிர் விளையாட்டு உத்தி lvya
Помага ми с мозъка ми и ме избавя от стреса от ежедневния стрес! Благодаря, помага ми! Толкова страхотно!
Това е чудесен начин да мине времето, когато не мога да стана от леглото. Имам сърдечно заболяване и прекарвам много време в леглото. Телевизията не ме интересува. Притежавам повечето от най-добрите филми, които се показват.
току-що направихте актуализация и аз загубих високия си резултат, който ми отне 12 месеца да получа. БЛАГОДАРЯ..... сега става по-добре
Още е ранен ден! Трудното намиране също увеличете моя резултат!
Обичам тази игра, но рекламите са твърде много
Новата актуализация е отвратителна. Звукът е ужасен и играта изостава много
Много на мен допадна .Изключителна!
Играта е забавна, но ако слушате музика, тя прекъсва музиката всеки път, когато "загубите" игра. И няма настройка, която можете да промените за това. Това е голям проблем за мен
в средата харесвам тази игра
Забавна игра. Има две неща, които бих искал да разглеждам като опции. Първото би било отмяна в текущата рамка от три части, само за да се вземат предвид моментите, когато телефонът ви е ударен и блокът се изпуска случайно. Вторият би бил опция за завъртане на блоковете. Би било хубаво да видим и други статистики, освен само точките. Продължавай в същия дух, хубава работа за развитие.
Забавна игра, но твърде много реклами. Ако мислите къде да поставите блок, ще се появи реклама и ще убие мисловния ви процес. Досадно.
Съхранете ме, за да получите нов е страхотен ден днес и ще бъде нова работа е страхотен уикенд, тъй като се опитвах за вас чрез това съобщение не е налично на този e
Твърде много реклами в края
משחק פאזל אסטרטגיה efej
това е предизвикателно забавление. Добра почивка. цветовете и светлините му придадоха приятно измерение пред класическите.
"прекрасна игра, но може ли графиката да е по-добра."
Играя тази игра от години и винаги съм я харесвал. Тази последна актуализация обаче РАЗИРА приложението. Отне ми високия резултат, върху който работих дълго време и рекламите са абсолютно нелепи. Това прави толкова досадно да играеш, когато има реклама на всеки 60 секунди. Моето преди любимо приложение сега ще бъде изтрито. Браво, разработчици!
Тази игра е много хубава.
Калибрирането е далеч. Моля, поправете
Харесвам тактически игри и пъзели, които изискват малко концентрация и мислене.
Безкрайно забавление. Рекламите са малко болезнени, но готови да платите тази цена за безплатна игра.
Хубаво!
Puzzle Game Strategiya xkgn
Всичко е наред, но твърде много реклами...
Играта е забавна, но твърде много реклами.
mwavita Antoine 👯 същото Следните повече подробности за този имот Г-н и ви липсвате също могат да гарантират vg и да се забавлявате в което и да е.
защо вече няма опция за продължаване 2-ри опит? ... и е много дразнещо да играете тази игра, докато музиката се възпроизвежда през телефона. прекъсва музиката ми през цялото време.
ИГРАТА Е СУПЕР!😆😆😆😆😇😇😇😇😇
не много добри опции да се придържате към тази игра за дълго в една и съща категория, 3 звезди за усилието да бъде използван, за да бъде функционален без никакви така наречени грешки
когато играта се актуализира, тя отнема възможността да имате втори шанс. Изглежда, че с всяка друга актуализация тази опция става достъпна отново. парчетата имат еднакво въртене.
твърде много добавки и играта изглежда нагласена.
епичен
не е лесно за победа
Наслаждавам се на играта, но рекламите излизат малко извън контрол.
Проблемът ми е, че не мога да въртя парчета. Не мога да разбера как да го направя.