Post by learcomppawnnahmo on Feb 17, 2022 10:08:54 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pişirmə Oyunları Mania Qızlar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pişirmə Oyunları Mania Qızlar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar səhv qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Pişirmə Oyunları Mania Qızlar 2022 version ▞▞▞
Gözəl
Çox düzgün oyun. Bu idmanı dəfələrlə sınamışam. Bu istirahət tamamilə pulsuzdur və çox maraqlıdır. Məncə, hamımız bu oyunu sınamağa çalışacağıq.
Cooking Mania fəaliyyəti əladır. Bu, mənim üçün çox uğurlu idman növüdür. Bu bir mərhələ alaraq tamamilə yerinə yetirirəm.
Mənim telimdə bu ikinci restorana çatan da silinib amma qəşəy oyundur👍👌👍
Bu oyunu sevirəm
کھانا پکانے کا کھیل انماد سیمولیشن kfl
Mən bu oyunu sevirəm♥♥. Yaxşı, maraqlı və əyləncəlidir............. ................ Təşəkkür edirəm🙂🙂🙂🤗🤗🤗
yaxşı oyundur və çox maraqlıdır
Çox gözəl oyundur hamıya tövsiyə edilir ☺️❤️
Bu oyunu sevirəm. Səviyyəni keçmək müstəsna və səmimidir. Bu, məni rahatlaşdırır və yataqda olduğum üçün vaxtımı əyləncənin köməyi ilə keçirir. təşəkkürlər
Əvvəlcə o qədər də pis deyil, amma sonra nə olacağını bilmirəm
Cooking mania oyunu yaxşı bir oyundur. Xüsusilə qızlar üçün çox faydalı bir oyundur. İndi onlar evdə yemək bişirə və mətbəxlərini restoran səviyyəsinə yüksəldə bilərlər. Onlar müştərilərə xidmət etməlidirlər. Qızlar üçün çox faydalıdır, onlar yemək bişirməyi öyrənə bilərlər. Mən oyunu sevirəm.
Mən bu proqramı sevirəm. Rənglər və dizayn. Uşaqlar üçün oynamaq çox sərin və əyləncəlidir
Oyun çox gözəl bu arada ben azeriyim. Türk kardeşlerimize selam♡☆
Bacımım bu oyundan çooox xoşu gəlir.bacımın xoşu gəlirsə məndə bu oyunu sevmədiyim halda sevərəm .mənim 11,bacımın olması 5 yaşı var.indi bacım məndən uzaqdadı bakıda
Bu oyunda mənim sevdiyim odur ki, siz səviyyələri tamamlamaqda çox tələsmirsiniz və həmçinin bu, mağazadan almaq və təkmilləşdirmələrdən istifadə etmək üçün oyunu dayandırıb sonra səviyyəyə qayıda biləcəyiniz yeganə yemək oyunudur.
Bu, çox heyrətamiz bir proqramdır ki, siz real həyatda yemək bişirirsiniz və onun səviyyələri o qədər də çətin və ya o qədər də asan deyil. Oynamaq çox əyləncəlidir Mən bu oyunu sevdim o qədər əyləncəli idi məncə onun endirilməsi 10M olmalıdır + Ümid edirəm ki, olacaq
Dragon Sim Online: Be A Dragon Penyelakuan piq
Mən bu oyunu dəfələrlə oynamışam.. Oynamaq çox xoşdur...istifadəsi asandır və iş prosesi çox sürətli və sadədir... Təşəkkür edirəm.
Biz bu oyunu sevirik
oyun zəhmlidir, lakin onların müxtəlif yeməklər almaq üçün mağazası olmalıdır və bir dəfədə 10 müştəri var və bəzən müştərilər 3 eyni şeyi istəyir, amma oyun möhtəşəmdir
Fikrimcə, bu əla proqramdır. Və uşaqlara yemək bişirməyi öyrənməyə kömək edir. Belə heyrətamiz və minnətdar bir tətbiq.
Uşağımın sevdiyi ən yaxşı oyun
Oyun çox əyləncəlidir
İnşallah əla oyun olar xahiş edirəm tez yüklən 😢 pis olsa rəymi siləcəm😬😬😬😬😡😡😡😡😠😳😗😗
Bu, şübhəsiz ki, yemək bişirmək haqqında bilik əldə etmək üçün çox gözəl bir proqramdır. Bu proqramı başqalarına şiddətlə təklif edirəm.
Kookspel Mania meisjes Simulatie eem
Bu oynamaq üçün ən maraqlı və asılılıq yaradan oyundur. Siz müxtəlif yeməklər bişirib müştərilərə təqdim edə bilərsiniz. O, hamar idarəetmələrə və real qrafika ilə gözəl xüsusiyyətlərə malikdir. Quraşdırmaq və oynamaq tövsiyə olunur.
çox gözəl bir oyun .bunun ucun ★★★★★ yıldız verdim
əlaaaaaaa
Bu oyun maraqlıdır, lakin 83-cü səviyyəyə çatanda çox çətindir, zəhmət olmasa mənim üçün dəyişə bilərsiniz. Mən keçən aydan 83-cü səviyyəni oynayıram.
Cooking Mania Food Restaurant ማስመሰል qqr
Gözəl və əyləncəlidir
Fantastik tətbiqlərdən biri. Bu tətbiqi bəyəndim. Cooking mania proqramı, şübhəsiz ki, doğru və heyrətamizdir.
gözəl
Mən sizin oyununuzu sevirəm, ancaq insanlar sürətlə gəlir
Bu oflayn oyundur?
Bu oyun ÇOX yaxşı və xoşdur..onun bişirilməsi ÇOX zəhmlidir..Mən həqiqətən ZƏHL ALDIM..Qrafika və idarəetmə ÇOX yaxşıdır..Çox əylənin..yaxşı yemək hazırlamaq üçün gözəl İDEYA. Mən bunu bəyəndim və bəyəndim.
Mən bu oyunu sevirəm 😍😍
Mən əvvəlcə bu proqrama 4 ulduz verdim və hətta dedim ki, ümid edirəm ki, heç nə onları azaltmağa səbəb olmayacaq, amma mən bunu edirəm. Mən oyuna başlayanda 59-cu səviyyəyə çatana qədər sərin keçdi, bu da növbəti restorana getmək üçün b4 2 başqasının gəldiyi səviyyəyə çevrildi. Səviyyəyə başlayanda bişirmək üçün yeməklərin üzərinə basa bilmədim, kliklədiyim zaman bişirmir. Daha sonra vaxt verdim və 2 gün sonra oynamağa çalışdım, amma nəticəsi olmadı. Buna görə də, hələ ki, problemin həll olunacağına ümid edirəm, lakin yenidən quraşdırmayacağam
Ömər Ansari
Cooking Mania Food Restaurant Simulyatorlar osc
yaxşıdır. Qrafiklər qaydasındadır. Mənim üçün deyil
Pis deyil bu oyun yaxşıdır♥️
Aşpazlıq maniası əla oyundur, mən bu oyunu çox bəyənirəm, çünki boş vaxtlarda əylənmək və əylənmək üçün gözəl oyundur. Ona görə də sizə bu oyunu çox tez yükləməyi tövsiyə etdim.
pulum yoxdu zəhmət olmasa verin