Post by learcomppawnnahmo on Feb 17, 2022 10:02:54 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ PickCrafter - Idle Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PickCrafter - Idle Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više ključeva ▞▞▞
▞▞▞ PickCrafter - Idle Craft Game 2022 version ▞▞▞
Omg najbolja igra upravo sam otključo mithich hammer valjda se ovako piše
Ova igra je dosadna i priča o vječno napredovanju
Sranje se nikad ne preuzima, a previše oglasa je također previše dosadno, ne gubite vrijeme s ovim
PickCrafter - Idle Craft Game سیمولیشن yszb
Znam da je to kliker igra, ali postaje dosadna ako je igraš oko 7 minuta...neću je preporučiti, oprosti..
jednu od NAJBOLJIH aplikacija iz mog djetinjstva bih 100% preporučio
Stvarno dosadno, ne mogu igrati zbog tutoriala, čak ni blizu minecrafta
Nemojte me krivo shvatiti, volim igru, ali svaki put kada pokušam ubaciti kod za pojačalo kaže da nije pronađen
Dobra zabava, uživam u odsutnom tapkanju i skupljanju dovoljno stvari da dobijem razne predmete
mrzim ovu igru jer je to najgora igra u svemiru radi zaostajanju i kronosu najgorem šefu
Jako je dobro
Ekstra
PickCrafter - Idle Craft Game Simulatsioonmängud sszf
Donio sam veću ponudu od 12$, igra mi se pala i nisam dobio artikle, a sredstva su uzeta s mog računa plz pomoć devs???
Volim ovu igru, ali imao sam stari račun i stvarno ga želim natrag, imao sam oko 100 sati na njoj i ne radujem se što ću to ponoviti, ali osim te igre 10/10
👍👍👍👍
PickCrafter - Idle Craft Game سیمولیشن xvg
MORAO SAM OBRISATI SVE APLIKACIJE, A I dalje piše da JE DATOTEKA PREVELIKA. ŠTO SE DOGAĐA.POMOĆ!
Pitalo me želim li dobiti oglas da udvostručim nagradu, rekao sam ne, svejedno je dodalo. Uopće nije lijepo.
Iznuđena ocjena koja me natjerala na oglas.
Super igra ja i prijateljica je obožavamo
Igra se iznimno ponavlja i sa stvarno dugim vremenom učitavanja
Iz nekog razloga ne mogu kliknuti na stol za izradu ili škrinju
Stvarno je zabavno idi igraj, možeš dobiti različite pijuke kao u pravom Minecraftu
Iznenadni pokušaji da vam naplate pravi novac. Igrajte na vlastitu odgovornost, u ovoj igri postoji mnogo, mnogo zamki koje su namjerno osmišljene kako bi dobili vaš novac. Jedna jedina greška na vašem zaslonu i bit će vam naplaćen pravi novac za ništa. Ni ovo nije dobro napravljena igra u praznom hodu.
Trebalo mi je da ga preuzmem. Čekao sam 5 minuta, ali se još uvijek preuzima, pa vam dajem 1 zvjezdicu. Preuzeo sam jer izgleda jako, samo želim ovo igrati pa sam preuzeo
Losa je ali sam dao cetri zvjezdice
Do
Loki craft game APK Preuzimanje za Android
Download game PickCrafter - Idle Craft Game APK latest version
Pokušaj povezivanja putem facebooka samo vam predstavlja bijeli zaslon i softlock. Pokušaj povezivanja putem e-pošte pomoću gmail računa je nemoguć.
Ova igra nevjerojatna + volim je, ovu igru kao što je Minecraft i ja volim Minecraft, ćao
Talking Tom Cat Казуални wsr
PickCrafter Idle Craft Game mod apk (mnogo novca) v5.9.28. PickCrafter Idle Craft Game ... My Cafe Restaurant Game mod apk (besplatna kupovina) v2021.13.3.
Ovo nisam ni skinuo. Želio bih samo povratne informacije o tome zašto ste kopirali Mojangs igru 'minecraft' i kako ste uopće dobili 10 milijuna preuzimanja? Naravno da je besplatno, ali džepno izdanje Minecrafta košta oko 5 dolara. Osim toga, prema slikama, ne izgleda dobro kao Minecraft. Samo želim povratne informacije, molim
Obožavam ovu igru jer je jako zarazna. Ali dajem mu samo 4 zvjezdice jer sam izgubio sav svoj napredak nakon što nisam igrao neko vrijeme i malo sam slan, bio sam prestiž 3.
Pa stara verzija je bila puno bolja u kojoj svoje dodatne blokove na kraju prestiža mijenjate za runicin
Ne dopušta mi da preuzmem igru na svom starom tabletu, dopustio mi je da je igram i bilo je super.
PickCrafter - Idle Craft Game سیمولیشن ctkq