(Android) Modern Ops: Gun Shooting Games Витривалість генератора чит-коду
Feb 17, 2022 9:59:47 GMT 2
Post by learcomppawnnahmo on Feb 17, 2022 9:59:47 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Ops: Gun Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Ops: Gun Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Витривалість генератора чит-коду ▞▞▞
▞▞▞ Modern Ops: Gun Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Особисто мій досвід роботи з грою не дивовижний. Поки що тільки графіка та той факт, що вона дає вам можливість використовувати автоматичне прицілювання, чудові, але крім того, зброя може зустрічатися як оп, і я можу в більшості випадків лише вбити принаймні 1 до 2 смертей. Тепер це може бути пов’язано з тим, що я поганий гравець, але чесно кажучи, я раніше грав у мобільні шутери і не мав проблем. Можливо, це я, можливо, це ні. Пам’ятайте, що це огляд, заснований на МОЙІЙ особистої думці!
Це добре, я думаю, що єдине для мене це те, що на перших кількох рівнях гри є лише боти, тому ти завжди будеш найкращим
ブレード・オブ・ブリム アクション sye
Не рівномірний баланс. Добавьте ще карту...
Нормально но є 1 мінус там все дорого а палучай мало а так класно
Атклічнна гра з другим весь час граєм го де часто незаходять
Гра весела. Але чому 2 зірки? Wep Ось моє пояснення. Гармати незбалансовані. Наприклад, коли я спробував стріляти їм по голові, це не завдало б критичної шкоди. Ніби те саме. Наприклад: снайперські гвинтівки, я не можу вбити їх одним ударом, коли стріляю гравцям у голову. Наче потрібно 1-3 постріли, перш ніж вони загинуть. Єдиний спосіб змусити його миттєво вбити гравців - це оновити його. Як cmon. Будь ласка, оновіть або зробіть баланси зброї ще кращими, тому що мій час не вартий того. Будь ласка 🙏🙏🙏
19.01.2022. Апять январь ... самое что не є рукож...по не кисайский період! Де-то 12.01 або 13.01 гра перестала грати і затребувала оновлення. "Пошел" в Play Market ... і все! - фініта! ☝️🙄 Обнова не загружається, пише, що мало місця ... На телефоні вільно 5,4 Гб (гігабайта), це при заявлених рукож...ми 0,477 Гб для установки 🙄👎 Неделю не граю, пишу в підтримку Ксьоми, щоб розглянути ху из ху 😎 оскільки оцінки 0,1 Звёзди немає, то ставлю завищений в 10 разів бал - 1 Звезду! P.s
гл
Гроші тяшко заробити і багато реклам тому 3 зірки але грати мож😎😉 і новим роком всім🎄🎇🎆✨🎆✨🎆🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎑🎑🎄
новачка в грі і мені дуже подобається
Особисто я ненавиджу ігри-шутери з опцією автоматичного вогню, це забирає головну функцію з гри, будь-хто може просто бігати, вбиваючи без навичок, після гри в cod mobile ця гра повільна, швидкість руху дуже повільна, як у багатьох іграх. тут керування не відчувається негайно. Частина з цього OK, я думаю.
Гарна гра, але гра помилка мережі, щоб грати в неї😭
Гра для донатерів простому гравцю там нічого не працює з pubg чи донат на урон не використовуйте
Весело, але чому 2 зірки? Ну, це моє пояснення. Є такий збій, як у прикладі, коли я вистрілив у голову, і він не завдає критичної шкоди, веселощі незбалансовані, це збій і помилки, тому, будь ласка, виправте це rn
Ця гра не є багатокористувацькою, єдине, що в ній вимагає Інтернету, це реклама. Я зрозумів це, побачивши, що «гравці» грають однаково в кожній грі і ніколи не виходять так добре, як ви. Насправді це боти, а не гравці, і я помітив, що гра майже не споживає дані, що малоймовірно для онлайн-шутера, тобто лише реклама споживала дані. Будь ласка, не брешете про тип гри, який ви створюєте, це неправильно.
Ви зробили багато зброї за реальні гроші. Зробив це моїми золотими злитками або від 20 до 30 оголошень
Гра просто бомба🤟🤟🤟
ця гра така чудова, але є лише одна проблема "коли я граю в цю гру і почав вбивати ворога, моя гра сильно зависає! Я навіть не можу перемістити свого персонажа. будь ласка, виправте цю помилку, і це буде 5 зірок" . Дякую ☺️.
Застрягає на екрані знайденого бою, і я не можу грати, це відбувається щоразу, коли я граю
У цій грі виправте вашу фізику, коли я підштовхуюся до деяких черепів, які вказують на голову, і якщо я стріляю, чому він не мертвий, скажіть мені, як це зробити, і візьміть снайперську затримку та підсилюйте снайперів і дробовик, перш ніж я повідомлю про гру та затримку на снайперів мене обдурити
Гра хороша
Непогана гра. Досягти певної точки в грі при покупці та модернізації зброї можна тільки за золото. Але отримайте лише трохи золота, виконуючи щоденні місії, і не можете обміняти готівку на золото. Я видалив гру майже на 500 000 доларів США і майже нічого золота для оновлення.
Гра крута але тут не можна поставити бомбу на плентах як у стендофі але гра класна
круто
Мені подобається гра, але скорочуйте час на вбивство. Мені набридло 50-100 пострілів у когось, щоб завдати лише 1 пошкодження, ця гра була б кращою, якби вона мала менший час на вбивство
Багацько Донатерів
Ну гра норм але противники потрапляють занадто сильні
Modern Ops: Gun Shooting Games Toiminta ysw
Лаг настільки сильно, що я програю 60% матчів, і я повинен піти більшість, щоб інші гравці не програли, тому що я вмираю через відставання, і іноді мені доводиться повністю виходити з гри. Я вже мав цю гру з та сама мережа, і вона працює ідеально, ніж я видалив гру, і тепер вона відстає, і я все ще маю той самий Wi-Fi і мережа
Гра добре зроблена, досить гарне управління, графіка. Єдина проблема для мене - це реклама, щоразу, коли ви хочете отримати винагороду за підвищення рівня, ви повинні дивитися рекламу. Або будь-яку іншу винагороду, яку ви повинні отримати за перегляд реклами. І ви повинні використовувати золото, щоб купити гранати, лікування.
Мені довелося пограти один раз, і тепер він не завантажує жодні ігри. Надіслано кілька запитів на допомогу без відповіді чи підтвердження.
Гра загалом дуже прикольна але в мене є до вас прохання, чому коли я вчора вийшов з ігри то в мене був 7л а сьогодні 1л
Прикольно шоі ну 👍👍👍
Хороша гра, гарні графіки, а також веселі ігрові режими! Моя проблема полягає в тому, що коли ворог використовує антирадар, моя міні-карта зовсім зламалася. Я думаю, що в цьому і полягає суть антирадара. У всякому разі, у мене є лише одна пропозиція просто буквально додайте RPG в гру і після цього тверді 5 ⭐⭐⭐⭐⭐
👍🔫
Весело, але трохи легко. Гроші - це величезна проблема, і незабаром ви будете відставати від них. Особливо в порівнянні з гравцями p2w
Modern Ops – Online Spiele FPS Action rph
Прикольно
Гарна гра...яка забезпечує достатньо в межах 400 мб... але потрібна одна річ, яка є. У режимі збройної гонки є вся зброя, крім короткого пістолета...дуже погано...будь ласка, додайте його...загалом вам подобається ваша гра
Класна гра
Modern Ops: Juegos de Pistolas Acción yxn
Неплохой Товар
гра крута тільки хочу настоящих гравців
Гра норм .
Сама гра досить непогана. Однак існує проблема з точки зору того, на якому рівні ви перебуваєте і скільки часу буде потрібно в кожному матчі відповідно до вашого рівня. Коли я досяг 16 рівня, час матчу збільшився зі стандартних 5 хвилин до безбожних 359 годин. Якби можна було б пояснити, це було б чудово.
Графіка топ, гра топ, всем советую, но 2 минуса , не можна передавати голду і скіни другому чоловіку. А ще багато доната
Гра класна
досить весело, легко грати поки що.