Post by learcomppawnnahmo on Feb 17, 2022 9:56:45 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neobmedzený hack bodov ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Naozaj zábavná a pravdepodobne jediná gatcha hra, ktorá nie je len "jednotky vyššej rarity lepšie", každá rarita má tendenciu mať svoju vlastnú úlohu. Tiež množstvo obsahu zadarmo, bez skutočných paywallov, cez ktoré musíte prejsť, brúsenie pokladov, energetický systém a žiadne ukladanie do cloudu sú jedinými problémami, ale hra má stovky hodín obsahu zadarmo bez vyskakovacích okien alebo rušivých reklám. , doslova máte 1 spôsob sledovania reklám a je voliteľný
Keď sa snažím hrať hru, dostanem sa do hlavnej ponuky a všetko, čo tam je, vidím kresbu na vonkajšej strane obrazovky, ale stred obrazovky, kde sú všetky tlačidlá, je veľký čierny štvorec, nemôžem nič urobiť .
The Battle Cats Boshqalar ixk
NEVERTE HATEROM! Ľahko sa učí, nekonečne náročné, zábavné a zábavné; Battle Cats je najlepšia príležitostná hra pre Android.
Veľmi zábavná hra, ale pre mnohých ľudí má strašnú závislosť na gacha. Nie som platený, aby som vyhral, ale prosím, urobte to trochu viac f2p
Je to dobré, ale s mojou rodinou si nemôžem nič kúpiť online, takže jediný spôsob, ako získať krmivo pre mačky, je hľadanie a denné darčeky.
Naj.game na svete
V tejto hre je toho toľko čo robiť! Niekoľko rôznych kapitol a príbehov znamená, že budete mať veľa úrovní s rôznymi nepriateľmi, ktorých musíte zlikvidovať. Táto hra sa ľahko hrá na cestách alebo doma, a ak musíte odísť uprostred bitky, môžete jednoducho pozastaviť a zatvoriť aplikáciu a potom pokračovať v bitke, keď ju znova otvoríte. Toľko rôznych mačiek s vývojom a skutočnými formami pre väčšinu. Hrám už asi mesiac a ani zďaleka som nedokončil hru, je toho toľko čo robiť.10/10
Táto hra je taká zábavná! Páči sa mi to, ale prosím, aby bola väčšia šanca na získanie super rare alebo ako uber rare. Hral som to viac ako rok a mám len jeden super vzácny! Milujem, potom to prosím zmeňte vďaka.
Chcem teraz svoj potvrdzovací kód, prečo neodpovedáte na môj gmail
Ach, kde mám začať s touto hrou... Táto hra je doslova definíciou dokonalosti, množstva hrateľnosti a mačiek na zbieranie! Veľa tvrdých nepriateľov, ale to je zmysel vežových hier. Táto hra nie je ani platená za výhru a zobrazuje iba reklamy, keď chcete krmivo pre mačky v hre gamatato! (Aspoň to, čo zatiaľ vidím.) Určite by ste si mali stiahnuť a nezabudnite napísať kód na uloženie, aby ste si uložili svoj postup!
Chudobný. Toto je piatykrát, čo som musel začať odznova a kód na obnovenie mojich mačiek nikdy nefungoval pri žiadnom z týchto pokusov. So smútkom to odinštalujem.
Zábavná hra. Ale na horkokrvných bojových kapsulách som vytiahol 11. Bolo tam napísané, že mám Kunio-Kun, ale ten nie je nikde v zozname mojich mačiek. Hádajte, že je to fantóm, ktorý v skutočnosti neexistuje. Je to dosť smutné robiť to hráčom.
Hra je veľmi návyková a prinajmenšom zábavná. Ak však plánujete minúť peniaze na túto hru, dôrazne vás od toho odrádzam. Ak nakoniec miniete peniaze na hru a plánujete získať nové zariadenie, doslova neexistuje spôsob, ako preniesť svoje staré údaje do nového telefónu. Dôveruj mi. Pamätáte si, že ste videli kód dotazu „získajte svoje staré údaje späť na nové zariadenie alebo to isté“, áno, to ani nefunguje, nie sú tam žiadne nastavenia, kam by ste to mohli vložiť.
Toto je skvelá hra a práve som sa dostal do 2. kapitoly, ale rozhodne NEODPORÚČAM pre deti, sú tam mačičky s podprsenkou, sexi nohy mačka a myslím, že som počul od kamaráta, že tam bola striptérka, takže nie, NIE JE pre deti, ale áno jediný prípad, keď sú to reklamy, keď potrebujete viac krmiva pre mačky, vrelo odporúčam pre 14+, dávam päť hviezdičiek
Absolútne milujem túto hru a hrám ju už naozaj dlho, no vždy, keď aplikáciu odstránite, reštartuje sa celý váš zážitok a trvá veľmi dlho, kým to znova doženiete. Podobne ako v kapitole 3 Moon, aj tu je potrebné veľa stratégie a môže trvať dlho, kým túto stratégiu získate. Ak sa pýtate, prečo sú to štyri hviezdičky a nie nižšie. Nie je možné, prečo by ste hru vymazali po takom postupe.
Dobrá hra, ale kovoví nepriatelia sú len hlúpy nápad, na mesiac som uviaznutý v tuneli na útek z väzenia, pretože kritickí útočníci sú odomknutí porazením kovového javiska.
Koniec najlepšej mobilnej hry
Urobte nejaké aktualizácie, prosím, čo sa stane, ak dieťa odstráni aplikáciu a potom bude musieť znova reštartovať dieru, aby ste si mohli zapamätať hráčsky účet
Je to velmi dobra hra
Len sa odinštaloval sám, stratil som všetok pokrok. Potrebuje sa prihlásiť a neodinštalovať sa sám. Hral som, potom to spadlo a aplikácia bola preč. Bol som tiež ďaleko a naozaj ma to rozčuľuje!
Vždy sa zobrazila chyba času/synchronizácie, ktorá uviedla, že sa to vyrieši do 2 dní. Stalo sa to každý deň odkedy som si to stiahol. Táto chyba by znehodnotila moje uskutočnené nákupy načas. Hotovo.
Túto recenziu píšem v mene mojej mamy. Je pracovitá, ktorá má na nič málo času. Ale robí si čas na Battle Cats. Jedá, dýcha a spí Battle Cats. Nie je odborník a minula na to len pár dolárov. Ale miluje variácie, zábavné akcie a VŠETKY MAČKY! Dalo mi to šancu spojiť sa s ňou v niečom, čo má rada. Som presvedčený, že je fanúšikom bojových mačiek číslo 1. prosím vráť mi moju mamu Ponos. Prosím ťa! 100/10 by odporučil
Toto je najlepšia hra, akú som kedy v živote hral. Je návykový a má takmer nekonečne veľa vecí, ktoré treba robiť, navyše si vyžaduje veľa skvelej stratégie. Hrám asi rok a pol, a stále mám čo robiť.. zábava s kapsulami, používanie skvelých mačiek, porážanie bossov atď. upraviť: každý hovorí, že táto hra je platená za hranie, ale všetko, čo musíte urobiť, je niečo vyhľadať. Ale celkovo by som to spravil vyššie ako päť hviezdičiek!
chujovinaaaaaaaaaa
Skvelá hra 9/10 grafika 8/10 zábava V tejto hre je len niekoľko malých problémov, a to sú: Niektoré mačky sú naozaj nízkej kvality a hra je trochu príliš drsná, inak je to veľká zábava 👍.
Je to zábavné pre prvú kapitolu, potom po chvíli pridali 2 a 3. kapitolu (som na 3. a nie som si istý, či už pridali, ale pravdepodobne áno) a je to mimoriadne ťažké, ak nezaplatíte pre vaše xp. Podarilo sa mi získať xp v hodnote 14 dolárov na predaj, čo bolo dosť veľa a stále to nestačí na to, aby ste sa dostali cez jednu z posledných úrovní v kapitole 3. Inými slovami, nebudete môcť postúpiť, pokiaľ zaplatiť za výhru a viem si predstaviť, že to bude ešte ťažšie, ak nezaplatíte vôbec žiadne xp.
Znížil som svoje hodnotenie ešte ďalej na 3 hviezdičky a dôvodom je to, že šance sú VEĽKÉ proti vám. Viac ako dvakrát som dostal jedno percento na zdravie Manic Jamieras a je len situačné a znepokojujúce, že moje mačky nevydržia ani len 30 000 škôd. Táto hra potrebuje opraviť svoj systém, v ktorom môže šéf odkloniť celkové percento a mala by hráčovi umožniť neustále získavať víťazstvo, keď je blízko k víťazstvu. Tiež zmanipulovaná obtiažnosť
Dobrá hra až Dobrá
Povzdych, hranie tejto hry bolo naozaj zábavné, ale posledný boss z 2. kapitoly je veľmi nevyvážený, jedným z návrhov je urobiť jeho útok jediným cieľom namiesto AOE alebo ho urobiť zblízka. Keď som to urobil, rozdal som to a pretože v tom momente sa mi víťazstvo oplatilo viac. Môžete mať tiež potvrdenie, kedykoľvek sa chystáte použiť krmivo pre mačky
The Battle Cats Jocuri obișnuite sjr
Táto hra je naozaj zábavná. Milujte obrovské množstvo zberateľských predmetov, všetku hodnotu hry, obsah, umenie Sprite a všetku lásku, ktorá bola do tejto hry vložená. Ale ten „energetický“ aspekt všetko kazí. Pre zberateľskú časť urobím mikro transakcie. Je to pochopiteľné, ale ak chcete ľuďom obmedzovať hranie hry, keď má také veľké množstvo obsahu, ako je táto, je to nepríjemné. Dávam 1 hviezdičku za snahu, ale prosím, prestaňte byť tak chamtivý
SK: táto hra je úžasná SK: táto hra je úžasná
Miloval som hru, ale keď prišlo na kód uloženia údajov a musel som sa zbaviť svojho starého telefónu, nefungovalo to a som smutný. Ak by sa to nestalo, ohodnotil by som to 5 hviezdičkami.
The Battle Cats Santai qvs
Milujem túto hru. Potrebujem ešte jednu vec. Potrebujem online hráč vs hráč. Niekedy, keď PONOS uverejní niečo na boj s mačkami, urobím to okamžite a potom sa už nedá nič robiť. Ak by existoval pfp, túto hru by hralo viac ľudí a viac by ju hralo. Mohli by sme sa tiež zabaviť hraním bojových mačiek s inými ľuďmi a pohľadom na ich mačky. Nemusíte si ho len obliecť. Mohli by ste to urobiť tak, že by ste museli poraziť Eoc, aby ste ho odomkli. Prosím PONOS.
Dr. Driving Jeux de courses njt
Táto hra je veľmi dobrá! Toto nie je ako tie ostatné, ktoré majú nejaké chyby a opravia to bez ospravedlnenia. Táto hra vám dá veľa odmien každý deň, keď ju zapnete, a je naozaj zábavné ju hrať! Skvelá hra, veľmi sa mi páči, aktualizujem ju
Skvelá hra, ktorú hrám už mnoho rokov a určite som ju reštartoval, pretože som zabudol preniesť svoje dáta, ale hrám už niekoľko rokov, každopádne jediná vec, ktorú neznášam, je moje šťastie, ale to nie je chyba. Okrem toho, že mám šťastie na záporákov, MILUJEM túto hru.
Túto hru som hral veľa a miloval som ju. Prvýkrát som hral rok, keď som upgradoval telefón, stratil som všetko. Takže som začal znova tentoraz takmer 2 roky, tentoraz som kód uložil, len aby mi povedal, že potrebuje 2 kódy. Prepáčte, nebudem strácať čas tým, že začnem znova. Je tiež nemožné získať každú mačku, pretože veľa uberov je špeciálnymi udalosťami, ktoré sa už nikdy nebudú opakovať. Veľmi ma to sklamalo, pokiaľ ide o strávený čas a rovnako veľkú radosť z porovnávania nášho pokroku a stratégií s mojimi priateľmi.