(Android/iOS) I, The One - Fun Fighting Game bir çox primogemləri aldadır
Feb 17, 2022 9:53:45 GMT 2
Post by learcomppawnnahmo on Feb 17, 2022 9:53:45 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox primogemləri aldadır ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Elaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çox yaxsi oyundu ye hec bele oyun gormemisem
Bu oyun çox bnba. oyundu
Mən bu şiz oyununa nifrət edirəm, çətinliklə yumruqlaya bilirəm, çünki bu lal botlar/ai oyunçuları işi çətinləşdirirlər. Onlar heç bir şansı olmadan sənin üstünə toplaşırlar və kimisə vuran kimi onlar çətinliklə zərər görürlər, amma səni vursalar, xəritədə uçursan. Bu silmək axmaqdır itirmək
I, The One: Драки на Выживание Экшен vhu
Bu oyun bütün dünyanın ən pis oyunudur mən demirəm bu oyunu necə oynayacağımı bilmirəm sizə deyirəm bu oyunu heç yükləməyin. Həddindən artıq reklam var. Bu oyunun qrafikası 🖕👎
Mən oyundakı personajları sevirəm, amma bizə daha çox arena lazımdır, mən oyunu aldığımdan bəri eyni arenada oynayıram
Vaaauuu👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Çox yaxşı oyundur, amma çox xarabdır, çünki məni lvl 1 botu yumruqlayır və uçuram və im max lvl olanda onlar hətta tərpənmirlər və mən onları vuranda sayılmır və onlar məni vuranda uçuram və o dönməyimə icazə verməzdim və oyun pozulmasaydı, qalib gəlmək şansım olardı, amma çox sınıq olmadı
Qardaş, vaxtımın yarısında özümü bir video ilə canlandırıram, heç vaxt işləmir!lakin onun yaxşı oyunudur
Mən bunun nə qədər pis olduğuna görə -1 ulduz verərdim, ilk növbədə bir çox reklam üçün bir yol var, ikincisi isə digər real insanlar oyuna 5 xalla başlayır, mən isə 1 xalla başlayıram. Və o, mənə necə olacağını belə göstərmir. Onu əldə edin. Ən son yumruq və təpikləmə o qədər yavaş olur ki, ilk zərbəni mən vururam, amma yenə də məni təpikləyirlər.
Bstoyun
Eladı gözeldi
Welcome to the best of fun fighting games and get ready to punch hard, ... Battle for the fate of Ancient Greece in an epic single-player
Yaxı oyundu
Bu oyun çox pisdir. Mənə hücum edən hər kəs - və yalnız mənə - "düşərgə" edərdi, mən qalxana qədər mənim üzərimdə olardı. Sonra məni vurdu və mən yıxıldım. Üstəlik, başıma gələn bu haqsız ölümləri demirəm, elə bir kənarın yanında döyüləndə heç bir səbəb olmadan yerə yıxılıram. Sonra nifrət etdiyim "avtomatik hədəf" var. Nə vaxt kiməsə zərbə vursam, o huşunu itirsə, arxamca başqa bir düşmən gəlir və onu hədəfə ala bilmirəm. Ona görə də döyülürəm. Bir kənarda bu vəziyyət daha da pisdir.
Sadəcə zəhlətökən $...t. Siz fiziki olaraq bacarmağınız lazım olan səviyyələri keçə bilmirsiniz. Bu, son dərəcə çətindir, çünki süni intellekt zəhlətökən dərəcədə daha bacarıqlıdır. Vaxt itkisi. Məkan israfı. Hər şeyin israfı
Mən bu oyunu sevirəm, baxmayaraq ki, səviyyə seçəndə avtomatik olaraq ekranı 10 saniyə ağ edir və sonra oyunu itirirəm 😕. Zəhmət olmasa bunu düzəldin, bu çox yüksək qiymətləndiriləcəkdir
I, The One - Fun Fighting Game Acțiune iam
Qəşəng oyuna oxşayır indi yükləyirəm inşallah gözel oyun olar 5ulduz verirem
♥️🖤
Bu, həqiqətən yaxşı oyundur, lakin çoxlu reklamlar var, amma mən onu sevirəm, əgər həqiqətən lövhəniz varsa, onu almağı məsləhət görərdim, amma hər turdan sonra reklamdan nifrət edirəm, amma həqiqətən yaxşıdır
Zəhmət olmasa, botların geri çəkilməsini düzəldin, çünki o, uzaqlara çatır
I, The One – Action Fighting Game: New Character *Chuck Norris* | Gameplay #29 (Android & iOS Game). 39 ...
Ai son dərəcə güclüdür, döyüşdə yalnız başlanğıcda 1k qalib gəlməkdən çox pul qazanmırsınız, lakin oyun ərzində irəlilədikcə bu çox da dəyişmir, bütün bunlara ilk olaraq 3k-5k sonra toxunmaq lazımdır. hər raunddan sonra kifayət edərdi, çünki insanların ən yaxşı elementləri və personajları açdıqdan sonra hələ də oynamaq istəmələrini təsəvvür edə bilərəm.
Səviyyənin kilidini açsanız, oradakı digər botlar sizə hücum edir, mən deyərdim ki, bu, yaxşıdır, lakin sonra qeyri-mümkündür.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Łamigłówki qeb
Tək kəlmə superrrrrr
唯我獨尊 - 動作格鬥遊戲 動作 evk
I, The One - Fun Fighting Game Hərəkət ggf
Yaxşıdı ama pubg mobile liteden yaxsi ola bilmez
Babat oyundu mene orda lezzet eden sey vurursan ekran yavaslayire bax oo ela mgua
Bəli bu mənə lazım olan 1-dir, həqiqətən yaxşı oyundur, əgər bacarırsansa 2-ci hissəni də çək, çünki bu əyləncəli oyundur😄
Yeni sadə oyun üçün gözəl fikirdir. Yeganə problem kameranın fırlanması və həmçinin pleyerimizin başqaları əvəzinə obyektlərə kilidlənməsidir.
Reklamlarla dolu vaxtınızı itirmir, amma oyun həqiqətən çox gözəldir
Mən bu oyunu sevirəm, əgər döyüşməyi xoşlayırsansa, oynamalısan, amma bu, stresli ola bilər və bu, heyrətamiz oyundur
Mən daha aşağı reytinq qoya bilsəm, bu oyun ləngiyir və cazibə qüvvəsini tamamilə pozur, 1 lvl AI bir lvl X oyunçusunu bir saniyə ərzində xəritədən çıxaracaq, halbuki lvl 1 oyunçu AI-ni yalnız bir düym hərəkət etdirər, Dəhşətli oyun, yükləməyin.
I, The One – Action Fighting Game: New Character *Chuck Norris* | Gameplay #29 (Android & iOS Game). 35 ...
Mən oyunu sevirəm... çox əyləncəli, çox asılılıq yaradır, sadəcə bir problemim var... Hər oyundan sonra bir çox reklam var, başqa bir əlavə et, əgər silinsə, ona 5 ulduz verəcəm.