Post by learcomppawnnahmo on Feb 17, 2022 9:50:48 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Antistress - relaxation toys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Antistress - relaxation toys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ омогући ВИП статус ▞▞▞
▞▞▞ Antistress - relaxation toys 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се све у вези са овом апликацијом, укључујући и чињеницу да јој стално додају сјајне ствари. Уреди... крај је 2021. и још увек ВОЛИМ ОВУ АПЛИКАЦИЈУ.
Нема вип
Antistress - relaxation toys புதிர் hkny
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Casual games pbg
Заиста није вредно преузимања. Већина игара је прегласна и изазива проблеме код људи са сензорним поремећајима.
Био сам на телефону око недељу дана и звуци су престали да раде. Покушао сам да поново покренем телефон, двапут проверим подешавања и деинсталирам и поново инсталирам игру. Нема среће. Волите апликацију, али жудите за неким од звукова који иду уз њу.
Ово је заиста најбоља апликација за антистрес/фидгет/релаксацију коју сам икада видео. Толико је разноврсности, високог је квалитета, звучни ефекти су одлични, а нови додаци с времена на време су одлични. Моја једина замерка је нова ствар са имиџом за апликацију, због ње изгледа неукусно и чини да апликација не делује тако добро као што заправо јесте. Једноставно се не поклапа са стварном апликацијом. Са новом сликом, вероватно бих прошао поред ње у продавници апликација и пропустио стварну апликацију.
Веома добра игра, али додајте још мало игрица молим
Искрено, невероватна апликација. Заиста пријатно и са некима од њих можете да нагнете или протресете телефон (са металним кликерима) што је НЕВЕРОВАТНО. Дефинитивно једна од мојих омиљених игара.
Неће ми дозволити да инсталирам ову апликацију...па јој дајем 1 ⭐ ...послао сам повратне информације, али ми и даље не дозвољава да инсталирам.поправите ово.
Волим ову апликацију ❤😘. Играчке су тако добре, али најбоља ствар је што се могу играти потпуно ван мреже👍😎. Има неколико огласа, али ако вам смета, само укључите режим рада у авиону 🔛.
Добра игра
Игрица је сјајна има много различитих занимања,кад ми је досадно играм ту игрицу.
Antistress - relaxation toys புதிர் rcq
Свиђа ми се што се опушта првих неколико пута када га користим, након тога је покварио и затворио би га без мене. Стварно сам желео да имам ову апликацију, али једноставно не ради.
Авесооомееееее
Antistress - đồ chơi thư giãn Câu đố feao
Искрено,не видех већу будалаштину...
Најбоља апликација против стреса икада. Ова апликација ми је помогла да пребродим толико напада анксиозности. Помаже ми да заспим када сам немиран. Одлична апликација надамо се да ћемо видети још сјајних ажурирања у будућности
Ово је срање!! Сада су скоро све игре врхунске, не могу више да играм своју омиљену!! Кад год сам офлајн, не могу да играм своју омиљену игру!!
Има много ствари које треба урадити и нема додатака, али може постати досадан и ако не можете да користите свој звук, то је много мање задовољавајуће. Волим да фигирам са звуком и понекад пљускам лоптице и то не помаже у мојој анксиозности колико прави фигет.
Врх. Хвала. 🙏💖
Морате да платите 3,49$ само да бисте имали пуно ствари за игру. Некада је све било бесплатно, стварно си упропастио игру.
Волите ову апликацију!! То је одличан начин да се опустите или убијете време!! Моје унуке воле да пробају све различите ствари за игру у апликацији!! И волим да добијам нове ставке за преузимање и играње са њима!! Савршено за СВЕ узрасте!!
Било би сјајно додати нове игре за ублажавање стреса.
свиђа ми се ово
Гоог
Много волим ову апликацију! Звукови су тако задовољавајући и реалистични. Дефинитивно препоручујем!
Моје мишљење је иако добро, али не можете да играте игрице после 1. пакета и то није фер, морате да купите тихи павк ехи је ли тако
Зашто. САМО ЗАШТО додати још у тихи пакет? Никада нећу играти ово док не поништите ово.
Antistress - relaxation toys புதிர் rcq
то је лепа апликација, али требало би да откључате све игре, угодите његовом скромном захтеву
Било је добро све док нисам морао да гледам додатак на сваких 10 метара и користим доњи део апликације
Ово је била убедљиво најбоља антистрес игра коју сам икада видео..Али нова ажурирања имају много проблема. Љубазно то решите. И можете додати још да ово буде као мала игра
Невероватно 😄
Додали су и пицу
Лепо је, али морате купити друге играчке
Сада не могу да се отресем 8 лопте, откључам мирни пакт на 10 минута, и све изгледа другачије...
Ова игра је помало досадна. Има толико различитих игара против стреса које волим, али ово није тај тип.