Post by learcomppawnnahmo on Feb 17, 2022 9:47:49 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ MOD-MASTER for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MOD-MASTER for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای کریستال های glitch ▞▞▞
▞▞▞ MOD-MASTER for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
زباله نمی توانم چیزی را بدون تبلیغات در گلویم دانلود کنم. مگر اینکه عاشق تبلیغات هستید با این برنامه زحمت ندهید!!! ویرایش: قادر به پیمایش در حالتها بدون نمایش آگهی نیستم و نمیتوانم چیزی را بدون نیاز به نشستن بارها و بارها در میان تبلیغات بارگیری کنم. اگر من می خواهم تبلیغات اگر تماشای تلویزیون بازی Minecraft نیست
من تنظیمات و لیست بزرگی از مودها را دوست دارم، اما به نظر نمی رسد که آنها را روی Minecraft کار کنم، به همین دلیل است که 2 است.
من آن را در همه چیز دوست دارم، اما چگونه می توانم بسته های بافت را دریافت کنم، من را به Minecraft می برد. من اشتباه میکنم لطفا کمکم کنید؟؟ بسیار خوب، بنابراین هر بار که من یک بسته بافت را دانلود می کنم، می گوید که در حساب Minecraft من با موفقیت نصب شده است، سپس وقتی به دنیای خودم می روم آنجا وجود نخواهد داشت، بنابراین به برنامه برمی گردم و دوباره آن را نصب می کنم همان اتفاق می افتد
خوب است! با این حال، برخی از مشکلات با ویرایشگر پوست وجود دارد، افزودنی ها خوب هستند. اما با این وجود، برنامه خوبی است و من آن را توصیه می کنم. این بسیار کمتر از سایر "برنامه های مد" سایه دار است
رفیق، این چیز 49.99 دلار برای یک هفته لعنتی بدون تبلیغات هزینه دارد. من قسم می خورم که این برای فریب بچه های کوچک و خارجی ها برای خرید آن است زیرا به نظر می رسد که 4.99 دلار نوشته شده است. گزارش این موضوع برای یک کلاهبرداری
بازی عالی! به طور کلی، مشکل با سازنده آواتار، من هم با این مشکل زیاد دیدهام. در کل هیچ چیز دیگری واقعاً من را آزار نمیدهد به جز تاخیر.. (این واقعاً مشکل بزرگی نیست!) )
عالی من عاشق این برنامه هستم
بنابراین این یک برنامه عالی است، اما من حتی نمی توانم بفهمم چگونه PE یا هر چیز دیگری را دریافت کنم و به من اجازه نمی دهد بدون سکه کاری انجام دهم که هزینه دارد و همچنین گفته شده است که برای سکه ها تماشا کنید و من نمی کنم. حتی نمیدانم چگونه این کار را انجام دهم، بنابراین اگر این را دریافت کردید، باید از ذهن خود استفاده کنید زیرا من نمیدانم چگونه کاری انجام دهم، بنابراین اگر میتوانید به من کمک کنید لطفاً انجام دهم زیرا من برای ماین کرافت واقعی پولی پرداخت نمیکنم مگر اینکه مجبور باشم. اگر این بررسی را می بینید، لطفاً مشکلاتی که من دارم را بررسی کنید.
بدترین بازیکیک ستار هیم زاد
من از آن متنفرم، مشکل من این است که به من اجازه پخش نمی دهد و وقتی مدل می گیرم تبلیغات من را می دهد و صدای بیپ موب ها چیست، من PE دیگر را دوست دارم، بنابراین فکر کردم که اینطور است، بنابراین آن را بازی کردم و انتظار نداشتم، اما خوب است برای افرادی که برای اولین بار هستند، حرف من را قبول نکنید، شما آن را امتحان کنید احتمالاً از آن خوشتان می آید، گاهی اوقات من با مشکلاتی مواجه می شوم، اما چه مشکلی دارد، من آن را نمی فهمم (لطفاً به من بگویید که نمی گویم بد است اما من هرگز در مورد آن نشنیدم) پاسخ دهید
بدترین بازی تو عمرم بود و کسی که میگه عالی بود برای روح خانواده
خیلی خوبه ولی من کمی گیج شدم اگر این خطای من باشد، به 5 ستاره امتیاز می دهم، اما در غیر این صورت وقتی در حال ویرایش پوست هستم، نمی توانم زیر بغل (کناره های مدل بدن) را ویرایش کنم. اگر راهی برای انجام این کار در برنامه وجود داشته باشد، رتبهبندی خود را تغییر میدهم، اما باید بگویم که حتی اگر مانند من «حذف افزودهها» را بخرید، افزودنیهای زیادی نیز وجود دارد.
هر بار که من یک مد را دانلود می کنم، به تازگی تمام شده است و همه چیز بسیار گران است و باید از تعداد تبلیغاتی که باید تماشا کنید خالی باشد.
وقتی این برنامه را دانلود کردم خارج شدم هرچند به خاطر اینترنتم خیلی طول کشید اما وقتی می خواستم آن را بازی کنم معلوم شد که بازی نیست و آزاردهنده بود زیرا نصب آن 1 ساعت طول کشید و اکنون باید حذف نصب کنم بنابراین هشدار اگر اتصالات خوبی برای اینترنت ندارید، هرگز این مود و برنامه افزودنی را دانلود نکنید، آن یک بازی نیست
MOD-HERRE til Minecraft PE Verktøy gbc
این بازی فوق العاده خسته کننده بود پس اصلا آن را بازی نکنید. من آن را دوست نداشتم زیرا برای اجرای مودها باید Minecraft PE می خرید، بنابراین من نتوانستم هیچ یک از مدها را انجام دهم، بنابراین بسیار خسته کننده بود، بنابراین اگر کارت اعتباری یا نقدی ندارید، Minecraft PE بخرید. پس شما نباید این را بازی کنید.
هر بار که می خواهم یک ساختمان یا یک ساخته را دانلود کنم فقط خطا می گوید.
این یک برنامه خوب است...من عاشق شیدرها هستم...اما...مشکل من این است...هر وقت روی چیزی کلیک می کنم اضافه می کند...لایک...هر زمان...آلوده با افزودنی است! WTH! هر چند عالیه...😫
این برنامه خوب است اما دلیل اینکه من به آن 2 ستاره می دهم این است که حذف تبلیغات هزینه زیادی دارد و قیمت آن بیش از حد است و برای من 68.24 دلار در هفته بود، مثل اینکه شما نمی توانید برای یک سال ارزش یا حتی یک سال آنقدر سود داشته باشید. از کار افتاد
Wijziging-Meester voor MCPE Tools mgf
MOD-MISTR pro Minecraft PE Nástroje ejtn
😍😍😍😘😘😘
بنابراین من سعی کردم وارد سرور bloodmoon شوم و اجازه نداد. من روی اسم سرور 1.7 دیدم، بنابراین 1.7 mc را دانلود کردم، اما مجبور شدم با ایکس باکس لایو وارد شوم که این اجازه را به من نمی دهد. لطفا سرورها را تعمیر کنید، من حتی یک سرور بستر را امتحان کردم تا مطمئن شوم که کار نمی کند. دلیلش اینه که وای فای ندارم؟ من استفاده از داده تلفن همراه را روشن کرده ام. سرورها را تعمیر کنید
مودهای زیادی وجود دارد، اما من چند ماه پیش برای هیچ تبلیغاتی پول پرداخت نکردم و اکنون از بین رفته است، لطفاً این مشکل را برطرف کنید وگرنه در این لحظه مشتری خود را از دست خواهید داد.
بهتر است از حساب قدیمی من در Minecraft راحت تر استفاده کنم. اگرچه ویرایشگر پوست معنی ندارد.
این یک برنامه خوب برای تکسچرها و مدهاست، اما اکنون اضافه می کند که باید ببینم مانند ترندهای tiktok اینجا می میرند و در روزگارش خوب بود، اما اکنون از mcpe dl استفاده می کنم و هیچ تبلیغی روی آن وجود ندارد، بنابراین دیگر آنقدرها سرگرم کننده نیست. -mcpe master🙁
خوب است اما من در استفاده از مودها مشکل دارم، هر زمان که بارگیری را بارگیری می کنم پیامی مبنی بر خطا ظاهر می شود، به برنامه مجوزهای لازم را دادم اما هنوز کار نمی کند
عجب چیز خوبیه ولی به نظرم باگ یا مجموع داره به هر حال برنامه عالی باگ یا مجموعش اینه که باید 15 بار روی افزودن به ماین کرافت کلیک کنم تا کار کنه ولی بد نیست ولی بهترین نیست😶. شما باید خوب باشید، هرچند من با آن خوب هستم، بنابراین بستههای پوستی/بستهها عالی هستند 🐶 نقشهها سرگرمکننده هستند و حالتها عالی هستند، اما من دوست ندارم چگونه باید افزودنیها را تماشا کنم تا سکه را دریافت کنم... برنامه واقعاً خوب است. 👍👍👍. بله حتما امتحانش کن فقط اگر ماین کوین ندارید زیرا این نقشه ها و مدهای رایگان دارد عالی است 👍😎
"خیلی سرگرم کننده است" 4 ستاره .... روی ماین کرافت کار می کند *بیشتر اینطور نیست* اما اوه خوب...اما اگر به یکباره به بسیاری از مدها اضافه کنید خیلی ضعیف است
سلام ببخشید من یه سوال داشتم این برنامه برای چی هست و باید براش چه برنامه ای نصب کنیم تا بیاره
شما باید برای هر چیزی که آزاردهنده است از سکه استفاده کنید و برخی از بسته های بافت باگ هستند، اما علاوه بر این، عالی کار می کند
فکر کردم کسل کننده بود وقت خود را برای گرفتن این بازی تلف نکنید. اضافه شدن های زیادی به یکباره وجود داشت. این فقط یک کلاهبرداری بود که باعث می شوند فکر کنید این یک بازی عالی برای بازی است اما فقط یک کلاهبرداری نیست.
عالیه فقط اگه بدون فیلتر شکن بیاد من ستاره ی پنجمش رو هم میدم
من واقعاً این برنامه را دوست دارم زیرا ورود به آن آسان است و به دلیل اینکه می توانید چیز دیگری را برای سرور خود انتخاب کنید و از نظر فنی می توانید دنیای خود را مانند Minecraft بسازید و من واقعاً آن را دوست دارم و اتفاقاً اسم من لیتون است و من واقعاً برنامه شما را دوست دارید، بنابراین از اینکه به من اجازه استفاده از آن را دادید متشکرم و از اینکه اجازه دادید به راحتی وارد آن شوید، سپاسگزارم
چگونه ساختمان ها را در یک دنیا بدست می آورید؟ دانلود کن، جهان را انتخاب کن، اما هر کاری انجام میدهم مدام خطا میگوید..
total trash فقط بازی معمولی رو بخر چون نمی تونی هیچ کاری بکنی جز اینکه شخصت رو ویرایش کنی نمی تونی به سرور بپیوندی یا هر چیز دیگه ای این اتلاف وقت و انرژیه که تو بازی هیچ کاری نکنی، افرادی که بیش از 2 ستاره بهش دادن دروغ میگن . این "بازی" هر 5 ثانیه پر از تبلیغات است. میگه بازی رو دانلود نکردی بعد نصبش رو زدی یه مقدار دانلود میکنی دیگه این بازی ضایعه پس اصلا دانلود نکن
Planet Craft: Mine Block Craft রোমাঞ্চকর cqns
من عاشق این هستم که می توانید پوست خود را انتخاب کنید، لیترانیک دارد، هر چیزی را که من می خواهم در مین کارفت دارد. این یک برنامه شگفت انگیز برای اینسالد است. دارای صندلی، میز. من عاشق این برنامه هستم شگفت انگیز است. s، و بیشتر.
برای اولین مدی که نصب کردم کار کرد اما بعداً در منابع نشان داده نشدند. نقشه ها و پوسته ها هنوز کار می کنند. وقتی میخواهم مودها را دوباره دانلود کنم، یک پیغام خطایی دریافت میکنم که میگوید تکراری است اما اصلی را پیدا نمیکنم.
من مود را دوست دارم اما باگ دارد و بیشتر موارد دنیا را حذف کرده است و به روز می شود متأسفم اما این واقعیت را دوست ندارم که همیشه باید آن را ارتقا دهم
بهترین بازی دنیاست خییییلی عالی
وحشتناک. آنها هر بار که چیزی را فشار می دهید یک تبلیغ را به صورت شما می زنند و به شما اجازه نمی دهند کارهای زیادی مانند دانلود پوسته ها را بدون تماشای تبلیغ برای هر پوست انجام دهید. کنترل های موجود در ویرایشگر پوست نیز کاملاً وحشتناک هستند
منظورم اینه که این بازی باحاله ولی تو هیچکدوم از بازی ها نتونستم واردش بشم حتی به من اجازه نمیده کاری انجام بدم سعی کردم درستش کنم اما باعث شد به دلایلی از بازی خارج بشم. بازی هایی که من گاهی اوقات امتحان می کنم به خصوص این بازی های ماینکرافت جواب نمی دهند.
एमओडी मास्टरके लिये MCPE टूल ytz
این واقعا برنامه خوبی برای مدینگ در mc add time stop mode لطفا. همچنین هر زمان که Minecraft را دانلود می کنم، این برنامه را بارگیری می کنم، بسیار قابل اعتماد است
بهترین 😃😃😃😃😃😃😃
برای Minecraft بسیار مهم است
سلام! به دلایلی وقتی بازی را دانلود می کنم و پوسته ها یا پک ها را فشار می دهم لود نمی شود اما شاید دستگاه من آنقدر پایدار نیست اما من آن را تازه دانلود کردم بنابراین هنوز خیلی مطمئن نیستم که چگونه بازی کنم اما 2 ستاره می دهم چون من هرگز نمی دانم چگونه است، و نمی توانم پوسته ها یا بسته ها را بارگذاری کنم، اما می بینم از شما متشکرم!