Post by learcomppawnnahmo on Feb 17, 2022 9:41:48 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje viac mincí ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra, neustála reklama za reklamou po každom prekliatom leveli ma naozaj rozčuľuje Edit: Chápem, že na vývoj hry potrebujete reklamy, ale po každom lvl je hlúposť
Trojan War: Det legendariske Spartas storhedstid Strategi hll
Odomknite ďalšie pódium v hre „GOGO Hero“ (Gladiátor!). Ďakujem a prajem veľa šťastia.
Úžasná hra. Mali by nám priniesť viac etáp s drsnejšími nepriateľmi.
Nedostatočná definícia používateľa
Ok hra
Niektorí ľudia hovoria, že toto je kópia paličkovej vojny: dedičstvo. No áno, ale naozaj nie. Tu je dôvod: zmenili mená postáv, pridali oveľa viac úrovní a táto hra je 3D. Hru nekopírovali a nevkladali, robili si vlastné animácie a umenie. Jediná vec, ktorú skopírovali, sú úvodné správy na úrovni. Čo je v poriadku, nevadí. Hodnotím to 5 hviezdičkami, ak vývojári pridajú ďalšie funkcie. Nenechajte túto hru zomrieť.
Hral som stick wat legacy a mám rád obe hry, aby som bol úprimný, urobili ste úžasnú prácu s grafikou a hranie hry bolo vynikajúce, bolo by skvelé, keby ste pridali viac úrovní a možno by vás bavili aj online hry
Dobré, ale pridajte ďalšie darčeky Daly
Ďakujem za vytvorenie bolo to naozaj zábavné. Je to naozaj skvelé, najmä keď si kúpite nejaký čas. Na tejto hre som sa ľahko stal závislým.
Nie je možné prekonať úroveň hoplitov
Nič iné ako nekonečná čierna obrazovka...vyzerá to sľubne, nádej, že sa to jedného dňa podarí nahrať.
Jai Maharashtra
Pekná aplikácia. Nová aktualizácia je však zbytočná
Pekná hra, ale urobilo by to oveľa príjemnejšie, keby hráč mohol byť sparťanom, viem, že to prelomí ponorenie a históriu, ale našiel som Sparťanov, takže ak by to bolo voliteľné, veľmi by som to ocenil 😁
Slogan pre túto hru: "Plať za víťazstvo" Tak zlé...
Plz dont inštalovať túto hru jeho ripoff z dedičstva vojny palice. Jednotky majú rovnakú cenu, sú tam rovnaké jednotky s rôznymi názvami, úrovne sú v rovnakom vzore a predovšetkým, skiny majú rovnakú farbu a robia to isté. Buďte múdri a neinštalujte ho pre svoje vlastné dobro!
Skvelá hra, len ju aktualizujte zvýšením počtu jednotiek v hre a pridaním nových jednotiek tiež urobte viac ťažkostí v nekonečnej hre po 100 etapách
lepšie ako pokročím, keď to dokončím, dostanem 5 hviezdičiek možno len jeden spôsob, ako to zistiť
Pekná hra👌👌👌
Musíte urobiť nákup, aby ste prekročili úrovne, keď idete hore... Najhorší spôsob, ako zarobiť peniaze...
Počuli ste už o paličkovom vojnovom dedičstve? Áno, toto je jeho mizerný klon. Nehodnotím to hviezdičkami, ale zdá sa, že recenzie kritikov sú potlačené
Hra je fajn a nemám s ňou problém. Ale prajem si, aby ďalšia aktualizácia bola online a offline
Tato hra je dobra ale ked sa mi nedari tuto hru ulozit tak nieco ked hru odinštalujem a znova stiahnem. Začína to od začiatku a znova v tom musím tvrdo pracovať. Tak prosím vyriešte tento problém.
Hra by bola 5/5, ale celkovo musím povedať, že nízka 2. Akonáhle dokončíte cesty, nemáte čo robiť, nemáte problém so všetkými reklamami po každej bitke, ale keď dostanete peniaze navyše za pozeranie a potom to buguje a skončíte s tým, že nič nie je dobré. Keď dokončíte cestu, nedostanete takmer žiadne peňažné odmeny, ak chcete len hrať, vybudovanie peňazí vám trvá večne. Pravdepodobne sa niekedy odinštalujem, aby som ušetril úložisko
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Stratégiai játékok pzf
Pripadá mi to ako horšia verzia hry Legacy, a preto hrám túto a nie túto
Dobrá hra, rovnako ako stick war legacy, ale jednotky sa niekedy pokazia. Napríklad som im povedal, aby sa bránili, ale stále útočia, prosím opravte to
Prosím, vezmite si ich sikhský charakter
Hľadám toľko druhov vojnových hier...ale konečne to skončilo.Toto je najlepšia hra, akú som kedy hral. Ale jeden problém je, že dáva veľmi nízku úrodu, napríklad 500 in d na začiatku každej fázy. Okrem toho som to lvd. Vďaka
Strašné, vôbec sa nenačítava
Trojan War: Rise of the legendary Sparta სტრატეგია zop
Čím dlhšie budete hrať, budete sa cítiť nechutne, nedokážete pochopiť, ako vypočítajú pohár odmeny, ktorý ste dostali a odpočítali, ak hru prehráte, myslím si, že toto je súčasť odmeny za výhru.
Úžasný zabijak času, pekná grafika, stratégia, vojnová hra.
Toy Army: Draw Defense Strategické hnzb
Príliš veľa reklám ničí tok.
Rohitdas
veľa reklám, prečo sa stále objavujú, zaplatím za reklamy, ktoré som si pozrel vždy, keď som dohral hru
Cítim sa pri hraní tak, že si to hranie užívam!!! Toto je kráľ hier, ktoré vždy rád hrám, kde si môžete kúpiť ľudí, ktorí budú za vás bojovať. -Mohol by som ti dať šesť až desať hviezdičiek, keby tam bolo-
Celkovo dobrá hra, môžete pridať nejakú možnosť na celú obrazovku, ďakujem
Perfektné
Sparta bola postavená po trójskej vojne. a toto je vytrhnutie z legacy.basterds
Jedna z najbláznivejších hier, aké som kedy hral. Opakujúce sa ako peklo a stáva sa z neho zaplatenie alebo nepostup veľmi skoro. Urobte si láskavosť a preskočte tento odpad.
Zábavná hra, no k realistickejšej bitke je potrebné pridať ďalšie zvukové efekty